17 maj - Stråkdag på Spira

Ni har fått information om stråkdagen innan här på bloggen och undrar säkert när just era barn från Vaggeryd är inblandade. I det programnumret som kallas Eksjöprojektet spelar stråkorkestern Allegro sina låtar de övat på inför Eksjölägret, alltså de låtar som står antecknade ovan.
 
I gruppen som kallas Big String Strings ingår vår orkester Pizzicato som ska framföra följande låtar tillsammans med alla andra: Polkett från Dorotea, Mollan, Sjöflöjtslåten, Morgonrock och några till! (Det är många låtar!)
 
Dessutom kan vi stolt meddela att två av våra stråkelever är med i Länskammarorkestern, en orkester på riktigt hög nivå. Den orkestern får ni inte missa att lyssna på! Våra medverkande är Elsa Gunnarsson och Kim Jackwert, båda spelar i förstafiolstämman!
 
Dagen avslutas med en stor konsert för alla klockan 16:00, den stora avslutningen. Angående mat har vi som förslag att barnen tar med sig 50 kronor var och att vi går gemensamt och äter på Max som ligger väldigt nära Spira. Naturligvis finns möjlighet till andra lösningar om så önskas, vi kan prata om detta på mötet den 25 april.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0