Nya lokaler för banken

 

Invigning av Swedbanks lokaler

 

Oskar

 

Låtar på Swedbanks invigning

Granit

Tåglåten

Vildforsen

Symfonia

Stjärnfall

Red Stamp

Rock Dream       
 
 
 

Spelning vid invigningen

 
Lördagen den 24 januari ska orkestern Pizzacato ( Viktoria, Alma, Erik, Izabelle, Emma och Elina) spela vid invigningen av Swedbanks nya lokaler i Vaggeryd. Eftersom det blir trångt i själva banklokalerna kommer det att byggas ett tält med värme precis invid dessa. Där kommer även att finnas en scen uppbyggd till oss som ska spela.
 
Först att framträda ( klockan 11:30) blir orkestern Pizzacato, efter detta skall Anna Jorendal med blåsorkester framträda och 12:30 ska Ulviyya  med elever spela ett fint stråkprogram.
 
Vi samlas i god tid , klockan 11:00 för att stämma och "samla oss".
 
Alla låter kommer att spelas med bakgrund av CD. 
 
Det är viktigt att alla deltagare kommer på orkesterövningen fredagen den 23 januari 16:00 så vi kan spela igenom programmet precis som det ska vara. Läs i bifogad fil vilka låtar vi kommer att spela. Enligt önskemål kommer vi även att spela låten "GRANIT". Vi diskuterar på fredag var i programmet den kan passa in.
 
Efter konserten på Swedbank kommer det att bli vissa omflyttningar i orkestrarna, mer information om detta kommer!

Lektionsstart!!!

Lektionsstart med lektioner och orkestrar som vanligt nästa vecka, vecka 3! Vi ses!!
 
 

Kultur på Swedbank

Den 24 januari inviger Swedbank  i Vaggeryd sina nya lokaler och vill gärna ha lite underhållning av kulturskolans elever. Stråkorkestern Pizzicato ("Lenas orkester") ska spela ett program på ca. 20 minuter vid lunchtid. Även blåsorkestern kommer att spela samt några av Ulviyyas elever. Mer information kommer så snart vi ses!

Invigning av banken


RSS 2.0