Välkomna

 
Hej alla stråkmusikanter! Idag startar en blogg för alla som spelar stråkinstrument på kulturskolan i Vaggeryd. Här kan ni få läsa om kommande träffar och konserter, se foton och läsa texter om saker som hänt samt gärna komma med förslag på egna bilder och texter som ni vill ha med!
 
Bland de första fotona på bloggen visar mig och min spelkompis Kristin innan vi ska iväg på en spelning. Vi har övat duetter under sommaren, kul att ha någon att spela tillsammans med!
 
Under läsåret vill jag ta med mig den här duktiga tjejen till Vaggeryd, så får hon berätta för er om hur det är att gå på Musikhögskolan i Göteborg. Det ser vi fram emot!
 
 
Kram/Lena
 
 
 
 
Kristin Freilitz på Ulricehamnsrevyn 2012
 

Kristin är uppväxt i Dalstorp och yngst av flera syskon, varav flera utbildar sig inom musikens område. När Kristin gick i andra klass började hon spela fiol på Tranemo kulturskola och snart med i bland annat kulturskolans stråkorkester och Borås salongsorkester.
 
Efter grundskolan började hon plugga på det estetiska programmet i Ulricehman där hon fortsatte spela fiol,såklart, hon hade till och med två lärare.Direkt efter studenten kom hon i på St: Sigfrieds folkhögskola i Växjö, där hon gick ett år för en jätteduktig fiollärare som heter Wieska. Efter det året testade Kristin, lite för att de hur det var, att söka till musikhögskolan - och kom in!
 
Nu har Kristin bott i Göteborg och gått på muskhögskolans musikerutbildning i två år och känner att hon vill ta ett sabbatsår innan hon gör det tredje och sista året på utbildningen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0