Rikskänd violinpedagog i Växjö

 
 
Musikern och konstnären Lars Jöneteg har spelat musik i hela sitt liv och brinner för sitt yrke. Efter studier på folkhögskola och musikhögskola har han undervisat både privat och på olika kommunala och statliga institutioner i landet.
 
Han lär stråkmusiker att bli tekniskt skickligare på sina instrument och att spela både kammarmusik och i orkester. Företaget Jöneteg Konst & Musik erbjuder kurser på helger, vintrar och somrar samt violinstudier på distans.
- Kunderna i stråkforumet finns i Malmö, Växjö och Göteborg men i princip i hela landet från norr till söder, berättar han.

Lars har en gedigen erfarenhet av yrket med många produktioner bakom sig, både i form av undervisningsfilmer och böcker. Just nu kombinerar han uppdrag för företaget med arbetet som lärare på Musikhögskolan i Malmö. Han känner ett stort engagemang och inspireras av alla kreativa möten, att undervisa och uppträda i olika musiksammanhang.
- Jag tar hand om unga vuxna som gått ut gymnasiet och utvecklar deras musikkunnande, något som blivit min speciella nisch, förklarar han. Det finns ingen annan statlig institution efter kommunala musikskolan som åtar sig äldre musikelever.
 
Källa: Företagsmagazinet


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0