RUM- förening

 

På informationsmötet i fredags ställde vi stråklärare frågan om det finns några föräldrar som skulle kunna träffas  för att bilda en förening. Vi bestämde att de som känner sig intresserade ska sända ett mail till mig, Lena, senast den 7 oktober!  Vi behöver: 1 ordförande, 1 sekreterare, 1 kassör och 1 revisor. Hör av er!

 

[email protected]

 

På RUM:s hemsida kan man läsa:

"För att bli medlem i RUM ska du vara med i en förening. Föreningen måste ha minst 3 medlemmar och 60 % ska vara mellan 6 och 25 år.

För att hjälpa dig att bilda en förening så har vi gjort ett antal startpaket som hjälp. Där får du instruktioner och de dokument som du behöver.

Du och din förening får tillgång till RUM:s alla verksamheter. RUM ordnar massor av musikkurser på både regional och nationell nivå i alla genrer. Som medlem i RUM får du ofta kursrabatt och kan söka resebidrag m.m.

RUM ger ut Sveriges största musiktidning, "RUM'ba". Som medlem får du den hem i brevlådan.

RUM får också ekonomiskt bidrag från staten som du och din förening får del av. Med hjälp från RUM och med de pengar som ni får i stöd så kan ni förverkliga era idéer i din förening också! "

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0