Lite information om Novemberfesten

Hoppas ni haft ett riktigt bra höstlov, trots lite regn och rusk.
 
Novemberfesten närmar sig! På fredag, den 8 november kommer sångarna att öva med Allegro klockan 16:00 - hoppas alla kan komma och vara med och spela Fairytale!
 
Även Pizzicato ska vara med på Novemberfesten med två fina låtar. Första inslaget blir Hönsafötter som kommer början av konserten. Vildforsen, som vi döpt om till Matadoren, kommer lite senare i programmet.
 
Generalrepetionen är nästa onsdag, den 13 november. Stråkeleverna samlas klockan 16:45 på övervåningen, kulturskolan, för att packa upp och stämma. Nere i Multhallen får vi sedan se var vi ska sitta och hur det känns att spela med kompgruppen. Det är därför väldigt viktigt att komma och vara med! Fika finns! Vi övar till ca. 19:00.
 
Den 14 november är det konsert klockan 18:00 i Multihallen! ALLA är välkomna att lyssna! Se till att ingen missar den här konserten! Orkestrarna samlas innan för intrumentstämning. Alla som spelar ska sitta på plats i Multihallen klocka 17:45! Vi samlas senast 17:30 på övevåningen för att packa upp och stämma instrument!
 
OSB OBS OBS !!!  Klädsel för er stråkelever på Novemberfesten:
SVART - och om ni vill ha en till färg - RÖTT . VINRÖTT är helt ok också!!
 
 
 
 
 
Svart och röd klänning! Men ni behöver verkligen INTE ha en sån här klänning. Vad som helst i svart och kombinerat med rött blir jättefint.  :)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0